1. Etusivu
  2. /
  3. Tuotemerkit
  4. /
  5. Luhta
  6. /
  7. LUHTA Ahoi vedenpitävä takki D-mit W

189.90 

LUHTA Ahoi vedenpitävä takki D-mit W

Luhta Ahoi -takki on käytännöllinen valinta ulkoiluun sateisella ja tuulisella säällä. Pintamateriaali on sekä tuulen- että vedenpitävää, minkä lisäksi takissa on kauttaaltaan teipatut saumat. Niinpä sade ei pääse kastelemaan sinua missään olosuhteissa.

Takissa on kevyt, lämmittävä toppaus ja käytännöllisiä yksityiskohtia, mikä takaa erinomaisen käyttömukavuuden: Huppua voi säätää sekä kasvojen ympärillä että näkökenttään sopivaksi. Etuvetoketju toimii molempiin suuntiin mahdollistaen nopeat säädöt. Joustavat sisemmät hihansuut estävät ulkoilmaa pääsemästä hihasta sisään, ja hihojen istuvuus on viimeisteltävissä tarranauhasäädöin. Vuorillisissa etutaskuissa voi lämmittää käsiä, ja pienet tärkeät tavarat säilyvät tallessa vetoketjullisissa taskuissa joko takin etu- tai sisäpuolella. Pidennetty takahelma tarjoaa lisäsuojaa ja täydentää sporttisen tyylin.

Hopeanvärinen hupun vuori antaa viimeistellyn ilmeen mustalle takille.

Muistathan että kaikista yli 99€ ostoksista saat ilmaisen kuljetuksen

Saat myös verkkokauppaostokset kotiovellesi nopeasti ja helposti Kotiintoimitus-palvelulla! Kotiinkuljetus lähiympäristöön 24h tunnin kuluessa veloituksetta.