1. Etusivu
  2. /
  3. Toimitustavat

Toimitustavat

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Sport365.fi ei voi taata tuotetietojen virheettömyydestä tai tuotteiden saatavuutta. Tuotteet siirtyvät varaston saldoilta tilausvahvistuksen jälkeen. Mikäli käy ilmi että tilattu tuote on loppunut varastosta, sport365.fi on yhteydessä asiakkaaseen ja tuotteelle sovitaan uusi toimitusaika, tai kauppa puretaan.

Verkkokauppaostokset voit saada myös kotiovellesi nopeasti ja helposti Kotiintoimitus-palvelulla!
Kotiinkuljetus lähiympäristöön 24h tunnin kuluessa veloituksetta yli 99,- ostoksiin ( 10 km säde)

Mahdollisuus sopia sovituspalvelusta jossa tuotteesta otetaan kuljetukseen mukaan lisäkokoja. Tällä varmistetaan tuotteen sopivuus. Palvelunhinta ( 10 euroa)