1. Etusivu
  2. /
  3. Tuotemerkit
  4. /
  5. Cutter & Buck
  6. /
  7. CUTTER & BUCK Oak Harbor hybriditakki W

149.90 

CUTTER & BUCK Oak Harbor hybriditakki W

Oak Harbor on huppari, mutta lämmittää yhtä hyvin kuin takki. Tämän hybridijacketin hihat ja sivupaneelit ovat joustavaa ja pehmeää polyesteriä, hihat on sisäpuolelta pehmeää fleeceä.  Tikatun takin etu- ja takakappaleen toppaus on DuPont™ Sorona®:n kierrätettyä Sustans®-materiaalia. Kiinteä huppu lämmittää tuulisilla ilmoilla.  Takin etupuolella ja taskuissa on lukittavat vetoketjut.

 

Voit pitää Oak Harbor -hupparia keväästä syksyyn sellaisenaan päällystakkina tai talvella lämmikkeenä takin alla. Värinä on aina tyylikäs navy. Materiaali on OEKO-TEX Standard 100 -sertifioitua.

 

OEKO-TEX® Standard 100 on tekstiilien kaikkien tuotantovaiheiden raaka-, väli- ja lopputuotteiden riippumaton ja maailmanlaajuinen testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi takaa muun muassa sen, että tekstiilien lopputuotteissa ei ole epäterveellisiä kemikaaleja.

Muistathan että kaikista yli 99€ ostoksista saat ilmaisen kuljetuksen

Saat myös verkkokauppaostokset kotiovellesi nopeasti ja helposti Kotiintoimitus-palvelulla! Kotiinkuljetus lähiympäristöön 24h tunnin kuluessa veloituksetta.