1. Etusivu
  2. /
  3. Tuotemerkit
  4. /
  5. Brooks
  6. /
  7. Brooks Ghost 15 naisten

159.90 

Brooks Ghost 15 naisten

Brooks Chost neutraalilestillä ja leveähkö. Aktiiviliikkujalle.

Brooks Ghost 15 on kenkä, joka soveltuu mainiosti niin pidemmille kuin lyhemmille juoksulenkeille. Kengän vahva kannan alueen iskunvaimennus pehmentää tehokkaasti askelta kovilla alustoilla ja madallettu päkiä lisää kengän rullaavuutta sekä parantaa alustatuntumaa.

Ei-newtonilaisiin nesteisiin perustuva, ainutlaatuinen Brooksin DNA vaimennus mukautuu yksilöllisesti juoksijan askeleen mukaisesti. Mitä suurempi vaimennustarve juoksijalla on, sitä pehmeämmin DNA vaimennus toimii. Ghost 15:ssa käytettävä uusi DNA Loft V2 -vaimennus tekee kengästä entistä kevyemmän, pehmeämmän. DNA Loft V2 on myös aikaisempia Brooksin vaimennusmateriaaleja kimmoisampi.

Ghost 15:n päällysmateriaali on rakennettu saumattomaksi. Elastinen verkkopäällinen mukautuu jalan mukaisesti parantaen istuvuutta sekä hengittävyyttä ja 3D printatut logokuviot tuovat tukevuutta jalkapöydän ympärille.

Ghost 15:n pohjan muotoilussa on huomioitu tarvittava kiertojäykkyys, pehmeämpi tuntuma ja rullaavuus. Kantaosan vahva leikkaus pehmentää askelta merkittävästi etenkin kovalla alustalla. Keskiosalle sijoitettu sisäsyrjän kumitus lisää tarvittavaa kiertojäykkyyttä tuoden vakautta ja päkiäosan vahvat uritukset tuovat maksimaalisen rullaavuuden.  Koko Pohjan DNA Loft V2 vaimennus,  vahva kantavaimennus ja madallettu päkiä tuo maksimaalisen iskunvaimennuksen ja rullaavuden

Muistathan että kaikista yli 99€ ostoksista saat ilmaisen kuljetuksen

Saat myös verkkokauppaostokset kotiovellesi nopeasti ja helposti Kotiintoimitus-palvelulla! Kotiinkuljetus lähiympäristöön 24h tunnin kuluessa veloituksetta.